5de Kwistet-quiz – VOLZET

Supportersorgaan Malinwa - Kwistet Quiz

5de Kwistet-quiz – VOLZET

5de Kwistet-quiz – VOLZET 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Op vrijdag 15 november 2019 organiseert het Supportersorgaan Malinwa haar eerste jubileumeditie van de ‘Kwistet-Quiz’. Deze algemene quiz vindt al voor de vijfde keer plaats, gaat door in zaal Grand Kavee in het stadion van KV Mechelen en start om 19u.45. Het wordt een full house! Er zijn 50 ploegen ingeschreven, waarvoor dank. De inschrijvingen zijn afgesloten.

Gelegenheidsquizzers

Iedereen is welkom: je hoeft niet aangesloten te zijn bij een supportersclub; je hoeft zelfs geen voetbalfan te zijn. Bovendien is deze quiz absoluut niet geschikt voor beroepsquizzers of ploegen die een hoop aartsmoeilijke vragen verwachten. Wij richten ons op gelegenheidsquizzers; mensen die graag eens aan een quiz deelnemen zonder elke krant van buiten te leren en die geen fichebak hebben met alle hoofdpunten van het nieuws van de laatste 15 jaar. Het is ook geen voetbalquiz. Er komen heel wat onderwerpen aan bod, al zullen er uiteraard enkele voetbalvragen de revue passeren.

Iedereen prijs

Naast een goedgevulde prijzentafel voor alle deelnemers voorzien we een speciale prijs voor de voorlaatste ploeg in de eindstand. Ook de hoogst gerangschikte KV Mechelen supportersclub valt in de prijzen. De ploeg die het best consumeert gaat dan weer met de zuipbeker naar huis.

Wanneer? vrijdag 15 november om 19u.45
Voor wie? gelegenheidsquizzers, ploegen van maximum 6 personen
Hoeveel? €20 per ploeg
Waar? Grand KaVee Stadion KV Mechelen (ingang naast Ziekebeemden 7)
Vragen? kwistet@malinwa.be