De FIFA Masters Cup komt naar Malinwa

KV Mechelen - FIFA Masters Cup

De FIFA Masters Cup komt naar Malinwa

De FIFA Masters Cup komt naar Malinwa 960 600 Malinwa Supportersorgaan

UPDATE:

Na overleg met de organisatie kunnen we de 13,50 € inschrijvingsgeld laten vallen. Deelname aan het tornooi is dus GRATIS voor alle deelnemers die via deze pagina inschrijven! Schrijf je snel in onderaan deze pagina want er zijn nog slechts 15 plaatsen beschikbaar!

Op zaterdag 20 december worden de Mechelse business seats een grote speeltuin voor FIFA 15 liefhebbers. De FIFA Masters Cup houdt dan halt bij onze geliefde club. De FIFA Masters Cup is een reeks van tornooien op Xbox 360 en PS 4. Zoals je waarschijnlijk al kon raden wordt er FIFA 15 gespeeld. Naast KV Mechelen zijn o.a. Club Brugge, Waasland Beveren en Sint-Truiden ook gastheer voor de Cup.

Iedereen welkom

Iedereen van 6 tot 99 jaar mag zich inschrijven. De enige voorwaarde is dat je graag FIFA moet spelen. Of je nu beginner bent of elke dag een paar uur met de controller in je handen zit, maakt niet uit.

Er wordt gespeeld in een poulesysteem waarbij elk team 1 keer tegen elk ander team in de poule speelt. De besten gaan naar de kwartfinales en zo gaat het verder tot we een winnaar hebben. Eindigen doen we met een prijsuitreiking. De winnaars (1 Xbox en 1 PS) krijgen een jaarabonnement op Sport/Voetbalmagazine en een consolegame.

DEELNAME AAN HET TORNOOI IS GRATIS! Schrijf je snel in want er zijn nog slechts 15 plaatsen! (Als je je als KV-supporter via de FIFA Masters Cup ingeschreven hebt en al betaald hebt, meld dit dan even aan de inkom op de dag van het tornooi).
Op 18 december om middernacht worden de inschrijvingen afgesloten.

 

FIFA Masters Cup op KV Mechelen

Wanneer: zaterdag 20 december, van 11 tot 15u
Waar: Maluna bar (business seats gebouw)
Deelnameprijs: GRATIS
SUPPORTERS WELKOM!

INSCHRIJVEN

[vfb id=2]