De nieuwe Geel&Rood valt deze week in je brievenbus

Geel&Rood februari 2015

De nieuwe Geel&Rood valt deze week in je brievenbus

De nieuwe Geel&Rood valt deze week in je brievenbus 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Korte maand, kort nummer: G&R telt uitzonderlijk minder pagina’s – maar in maart krijg je gewoon weer een lekker in het vlees zittend supportersmagazine. Wat met de ‘verloren’ pagina’s? Die mag je verwachten in de maand mei: dan schotelen we je een extra lijvige editie voor.

Wat er deze maand te lezen valt? Een liefdevol opgeschreven reportage over hoe Malinwa soms ook letterlijk een familieclub is. In de familie Lefebvre zijn intussen al vier opeenvolgende generaties verliefd op de club van geel en rood. ‘Als het over liefde gaat, over een club graag zien, dan is er alleen maar KV Mechelen. Telkens weer zijn wij gelukkig als we Achter de Kazerne binnenstappen. Het stadion is de plek waar we elkaar als familie altijd zullen terugvinden.’

Daarnaast vind je uiteraard de vertrouwde rubrieken terug – deze maand onder meer met een ode aan Achter de Kazerne en een weerzien met Zlatko Arambasic.

Je ontvangt G&R niet, maar wil dat toch graag? Maak je zo snel mogelijk lid van één van de officiële supportersclubs. Op die manier krijg je G&R maandelijks in de bus.