Deze week in je brievenbus: de nieuwe Geel&Rood

Geel&Rood september 2014

Deze week in je brievenbus: de nieuwe Geel&Rood

Deze week in je brievenbus: de nieuwe Geel&Rood 900 600 Malinwa Supportersorgaan

Je kan ophouden met de postbode te stalken: de geheel vernieuwde Geel&Rood valt deze week in uw brievenbus.

Heeft de Malinwasupporter nog een printmagazine nodig in tijden van kolkend internet, sociale en minder sociale media? Natuurlijk wel: Geel&Rood, het maandblad voor en door KV-supporters, heeft een prachtige geschiedenis én een swingende toekomst. Meer dan ooit wil G&R het magazine zijn voor achtergrond en duiding. Een plek waar het lange interview broederlijk naast de verrassende reportage staat, waar het glorieuze verleden van de club uitgespit, het altijd roerige heden becommentarieerd en de toekomst voorspeld wordt.  Dat alles in een frisse, moderne vormgeving: je magazine ziet eruit als een hottie.

Deze week vind je het eerste nummer van Geel&Rood in je brievenbus, als je tenminste lid bent van een officiële supportersclub van KV Mechelen. Op de cover staat Laurens Paulussen verdacht sexy te wezen. De jonge rechtsachter blijkt naast de aangenamen revelatie van het seizoensbegin ook nog eens een jongen die iets te vertellen heeft. Paulussen presenteert je ‘zijn elf’: het team van mensen die belangrijk zijn in zijn leven. Je komt alles te weten over liefdevolle ouders, betrouwbare managers, trainers die hem wel eens een schop onder de kont gaven en het verschil tussen vrienden en beste maten.

Verder kleurt G&R Servich: Milos Kosanovic en Ivan Obradovic gaan enthousiast aan het peuteren in elkaars ziel. ‘Onder Jankovic trainen we minder maar is er meer discipline,’ laat Kosanovic optekenen. ‘Milos zegt soms dat hij een deel van mijn hersenen wil,’ lacht Obradovic een beetje verder.

Blader ook eens door de vaste rubrieken: de column van Jeroen Maris (die dit jaar samen met Liesbeth De Ridder hoofdredacteurtje speelt), de duik in het Malinwa Archief, antwoorden op al je vragen van de Ombudsman van het Supportersorgaan, nieuws van Mechelse Hattrick, een opiniestukje waarin lifestylejournaliste Katrin Swartenbroux de nieuwe wedstrijdshirts bespreekt met een modebril op, de agenda en uiteraard de updates van de supportersclubs.

Niet gemakkelijk, trouwens, zo’n magazine maken: er gutste nogal wat bloed, zweet en tranen door de redactielokalen. Maar het nieuwe G&R-team – allemaal vrijwilligers – is nog geen klein beetje trots op het resultaat. Hopelijk geldt dat ook voor jou, beste lezer. Trots op onze kleuren: Geel&Rood!

full_cover_G-R_2014_sept

Geel&Rood is het onafhankelijk magazine van het supportersorgaan Malinwa vzw. Het blad verschijnt negen maal per seizoen en wordt gratis bedeeld per postabonnement aan alle aangesloten leden van de supportersclubs die officieel erkend zijn door Malinwa vzw.