Fandag – Spelerslunch

Fandag – Spelerslunch

Fandag – Spelerslunch Malinwa Supportersorgaan

Op zondag 3 september 2023 vindt de KV Mechelen Fandag weer plaats. Ook dit jaar openen we deze hoogdag traditiegetrouw met een spelerslunch. Heb jij altijd al eens met een speler aan tafel willen zitten? Schrijf je dan snel in, want dit is op voorhand verplicht. Ontdek hieronder hoe je dat doet. Wacht ook niet te lang want de plaatsjes zijn beperkt!

Uniek evenement

KV Mechelen gaat altijd 100% voor alles, zo ook 100% voor diversiteit en gendergelijkheid. Als malinwa-fan krijg je dan ook steeds de kans om deel uit te maken van dit verhaal. Op de zondagmiddag van de Fandag gaan we hier nog een stapje verder in en is er de gelegenheid om je even volledig te mengen tussen spelersgroepen van de A-kern van zowel herenploeg als damesploeg. Enkele ogenblikken voor de deuren van de Fandag officieel open gaan, geniet je in ons prachtstadion van een lekkere maaltijd in het persoonlijke gezelschap van een speler, een speelster en/of de trainers. De spelers, speelsters en/of trainers komen willekeurig bij jou mee aan tafel zitten. Zo kan je in een ontspannen sfeer praten over onze club, onze supporters, het sportieve, en ga zo maar door. Een unieke kans om de vragen die je al altijd wou stellen, voor te schotelen aan onze geel-rode helden. Kortom, een evenement dat eigenlijk geen enkele kakker mag missen. Deze spelerslunch is uiterst uniek in eerste klasse (waarschijnlijk ook ver daarbuiten) en bovendien een geweldige ervaring. Aarzel niet en schrijf je snel in! De plaatsen zijn immers beperkt.

Praktisch

De lunch bestaat uit:

  • Soep
  • Pasta (bolognaise of vegetarische variant)
  • Nagerecht

Prijs: €25 per volwassene, €15 per kind (tot 12 jaar).

Start van de lunch is voorzien om 12u, maar gelieve (om alles vlot te laten verlopen) reeds om 11u15 aanwezig te zijn aan de poort van de hoofdingang van ons AFAS Stadion. Jullie worden dan door ons onthaald en aan een tafel gezet. De damesploeg en herenploeg sluiten dan iets later aan, willekeurig verspreid over alle tafels met supporters.

Je kan niet kiezen met wie je aan tafel zit. Spelers, speelsters en/of trainers komen willekeurig aan de tafels zitten, je gaat er dan ook op voorhand mee akkoord dat je hier geen enkele invloed op hebt. Verder vragen we om tijdens het eten geen selfies en handtekeningen aan de spelers, speelsters en/of trainers te vragen. Nadien is er ruimte en tijd genoeg om dit wel te doen!

Inschrijven

Stuur vóór 27 augustus een mail naar geert@malinwa.be met als onderwerp “spelerslunch” en in de mail volgende informatie:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Je GSM-nummer
  • Het aantal personen dat je wenst in te schrijven
  • De namen van de andere deelnemers (vermeld deelnemende kinderen apart)

Indien je na 3 dagen geen antwoord hebt ontvangen, is er vermoedelijk iets fout gelopen. Gelieve dan nog eens opnieuw te proberen.

Schrijf onmiddellijk na je e-mail ook het totale verschuldigde bedrag over op BE77 733 1904 025 42 (bugenstigde: Malinwa Supportersorgaan) met als vrije mededeling “spelerslunch” en dezelfde naam als die van je inschrijving.

 

Inschrijven kan enkel via de hierboven beschreven weg, niet via andere kanalen. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Tot dan!