Lancering wijzijnmalinwa.be

Lancering wijzijnmalinwa.be

Lancering wijzijnmalinwa.be 1182 801 Malinwa Supportersorgaan

Vanaf vandaag kunnen onze abonnee-houders hun mening geven op het Malinwa participatie platform wijzijnmalinwa.be

Dit participatieplatform is een initiatief van het Supportersorgaan vzw Malinwa en van KV Mechelen. Het platform zal worden ingezet voor allerhande inspraakprocessen binnen het dagelijkse reilen en zeilen rondom onze geel-rode voetbaltrots.

Op de homepagina van dit platform zie je welke processen actief of actueel zijn of in welke fase een bepaald denkpatroon zich bevindt.
Periodiek zullen er nieuwe projecten gepubliceerd worden waarbinnen, actief of passief, geparticipeerd kan worden.

In eerste instantie is deelname aan het participatieplatform enkel mogelijk mits uitnodiging. Omdat we het participatieplatform tot op zeker hoogte exclusief willen reserveren voor de supporters van KV Mechelen, zullen voorlopig enkel en alleen onze abonnee-houders die hun email adres binnen de club KV Mechelen achterlieten een uitnodiging tot registratie ontvangen.
In een tweede beweging zullen ook de leden van alle officieel erkende supportersclubs toegang verwerven.

Voorlopig is het dus nutteloos om jezelf via de registratieknop in te schrijven. Pas na een evaluatie-periode, of na een enquete alhíer, kan het platform eventueel, onder strikte voorwaarden, opengesteld worden voor supporters die zich via een andere weg aanbieden. We denken bijvoorbeeld aan kopers van tickets, klanten in de webshop, bezoekende supporters, etc…