Malinwa Kids Club: nieuw logo + training met A-kern

Malinwa Kids Club: nieuw logo + training met A-kern

Malinwa Kids Club: nieuw logo + training met A-kern Malinwa Supportersorgaan

Leuk nieuws! De Malinwa Kids Club heeft een nieuw logo. Aanschouw het nieuwe logo hierboven! Hartelijk bedankt aan KAAT Illustraties voor het mooie ontwerp.

Daarnaast is er nog tof MKC-nieuws!

Op woensdagnamiddag 12 april om 14u nodigt de Malinwa Kids Club al haar leden uit voor een training met de A-kern van KV Mechelen. Deze unieke activiteit is exclusief en gratis voor de Malinwa-Kids-Clubbers!

Ben je nog geen lid van de MKC? Niet getreurd! Je kan je nog steeds inschrijven via: mkc.inschrijving

Hoe kan je deelnemen aan de training?

  • Je moet lid zijn van de Malinwa Kids Club. Ben je dit nog niet? Schrijf je dan eerst nog snel in via de link hierboven!
  • Stuur vóór 10 april een mailtje naar kids@malinwa.be met als onderwerp ‘trainen met de A-kern’ en vermeldt de naam van het MKC-lid dat zal meetrainen (het kunnen er ook meerdere zijn natuurlijk)
  • Je komt op woensdag 12 april om 13u30 naar het AFAS Stadion – Achter De Kazerne (kleine nieuwedijkstraat 53, Mechelen). We verwachten je ter hoogte van de fanshop/ticketshop (hoofdingang). Hou er rekening mee dat er in en rond het AFAS Stadion overdag weinig parkeerplaatsen beschikbaar zijn

Wat brengen de kids mee?

  • sportkledij (uiteraard liefst geel-rood) en voetbal- of sportschoenen die geschikt zijn om mee te voetballen. De sportkledij trekken ze best thuis al aan
  • een voetbal in maat 4 (er zijn ballen maat 5 beschikbaar maar die zijn voor vele kinderen te zwaar)
  • een grote hoop goesting en een pak leergierigheid

Na de training krijgen de kinderen een drankje en een snack om weer op krachten te komen. Het einde van de activiteit is voorzien tussen 14u30 en 15u.

We willen je nog even informeren dat er tijdens de training mogelijk foto en/of video opnames gemaakt worden die zouden kunnen vertoond worden via de communicatiekanalen van KV Mechelen en het Malinwa Supportersorgaan.

Let op, jullie gaan geen bevestigingsmail meer krijgen. Indien jullie de mail verstuurd hebben en niks meer horen, worden jullie gewoon verwacht op woensdag 12 oktober om 13 uur ter hoogte van de fanshop.

Tot dan!