Trainen met de A-kern

Trainen met de A-kern

Kom op woensdagnamiddag 19 september naar KV Mechelen en krijg een voetbaltraining van De Camargo, Kaya, Van Damme, Matthys en de andere spelers van de A-kern! Iedereen is welkom; meisjes, jongens, of je nu voetbal speelt of niet, maakt niet uit. Breng ook je vriendjes, familie en buren mee om te komen kijken hoe jij coole moves aanleert.

 

Wat moet je doen om deel te nemen?

  1. Je wordt lid van de Malinwa Kids Club (als je dat nog niet bent 😉 )
  2. Je stuurt TEN LAATSTE OP ZONDAG 16 SEPTEMBER een e-mail naar info@malinwakidsclub.be met als titel ‘trainen met de A-kern’ en vermeldt de naam van het kind dat zal meetrainen (het kunnen er ook meerdere zijn natuurlijk)
  3. Je komt op woensdag 19 september om 13u naar KV Mechelen. We verwachten je aan de fanshop. Hou er rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen in de buurt beperkt is.

 

Wat breng je mee?

  1. sportkledij (uiteraard liefst geel-rood) en voetbal- of sportschoenen die geschikt zijn om mee te voetballen. De sportkledij trek je best thuis al aan.
  2. een voetbal maat 4 (er zijn ballen maat 5 maar die zijn voor vele kinderen te zwaar)
  3. een grote hoop goesting en een pak leergierigheid

 

Na de training krijgen de kinderen een drankje en een snack om weer op krachten te komen. Het einde van de activiteit is voorzien tussen 14u30 en 15u.

We willen je nog even informeren dat er tijdens de training mogelijk foto en/of video opnames gemaakt worden die zouden kunnen vertoond worden via de communicatiekanalen van KV Mechelen en het Malinwa Supportersorgaan.