Met de trein naar Oostende, tsjoeke-tsjoeke-tuut!

Kakkers feesten in Oostende

Met de trein naar Oostende, tsjoeke-tsjoeke-tuut!

Met de trein naar Oostende, tsjoeke-tsjoeke-tuut! 900 600 Malinwa Supportersorgaan

Binnen welgeteld 2 weken is het zover: De allereerste wedstrijd van KV Mechelen in de nieuwe competitie. Het moet gezegd: de kalendercommissie was ons gunstig gezind, want we openen op het veld van Oostende. En iedereen die er de voorbije 2 jaren bij was, weet dat we er aldaar altijd een leuk feestje van maken.

De parking werd gereserveerd, afspraken werden gemaakt, de traiteur is verwittigd… We zijn er met andere woorden klaar voor om ook dit jaar van Oostende een memorabele verplaatsing te maken. Mét een leuk extraatje !! We maken de verplaatsing dit jaar niet met de bus, maar met de trein. U leest het goed: we charteren een heuse Malinwa trein om de verplaatsing naar Oostende te maken. Hieronder vinden jullie de nodige informatie om deel te nemen aan deze ongetwijfeld unieke Malinwaïaanse belevenis.

 

Praktisch

Onze trein vertrekt om 12h45 in het station Mechelen Nekkerspoel. Anderhalf uur later komen we aan in Oostende, alwaar er 3 trams op ons staan te wachten om ons naar de parking van Tuur & De Roste te brengen. Ook na de wedstrijd zullen 3 trams ons terug brengen naar Oostende station. Het is uiteraard ook mogelijk om het traject tussen station van Oostende en het stadion van Oostende te voet af te leggen (+/- 4 km). De trein richting Mechelen vertrekt om kwart voor twaalf. Rond half twee zijn we terug in Mechelen Nekkerspoel. Onderweg wordt er niet gestopt, en het lijkt ons ook praktisch onhaalbaar om voor ruim 500 man drank te voorzien op de trein. Het is uiteraard toegelaten om je eigen drank mee te brengen, maar we willen jullie uitdrukkelijk vragen om te kiezen voor blikjes ipv glas/flesjes. Aangezien deze trein exclusief voor ons bestemd is, kunnen jullie tijdens de wedstrijd eventuele frigoboxen gewoon op de trein laten staan. Er werd ons vanuit de NMBS ook gemeld dat de Malinwa trein zeer weinig hinder zal ondervinden van de stakingsactie van ASTB. Tenslotte nog even meegeven dat Parking Spoor aan het stadion van KV Mechelen hoogstwaarschijnlijk gebruikt zal kunnen worden als gratis parking.

 

Kostenplaatje

We hebben ons best gedaan om het meest gunstige tarief uit de brand te slepen en we zijn daar na wat onderhandelen ook in geslaagd.

Volwassenen (+12j):
– Trein + BBQ => € 30 (Gunsttarief!)
– Enkel trein => € 20
– Enkel BBQ => € 15

Kinderen (-12j):
– Trein + BBQ => € 25 (Gunsttarief!)
– Enkel trein => € 20
– Enkel BBQ => € 10

Tickets voor de wedstrijd zijn apart te regelen met jullie supportersclubs of in de (zeer beperkte) vrije verkoop. Let op, er zijn amper een kleine 500 tickets voor het uitvak beschikbaar. Tuur & De Roste doet zijn best om de wedstrijd uit te zenden voor zij die zonder ticket toch naar naar Oostende afzakken.

 

Inschrijvingen

Regel nummer één, indien jullie bij een supportersclub aangesloten zijn die normaal gezien een bus inlegt, regelen jullie alles via hen. Onze busclubs zullen jullie inschrijvingen noteren, doorgeven aan ons, en afhandelen. Ze zullen bij het afhalen van de tickets, ook meteen de “treinbiljetten” (ook dit wordt een specialleke!) en de BBQ eetbonnetjes meekrijgen. Zij zorgen dus ook voor de verdeling van dit alles.

Indien jullie apart willen inschrijven, kunnen jullie, ten laatste op maandagavond 20 juli, een mailtje sturen naar geert@malinwa.be waarin je melding maakt van je naam, telefoonnummer, alsook voor welke formule je kiest en uiteraard met hoeveel mensen je deelneemt. Je schrijft ook onmiddellijk het verschuldigde bedrag over op BE77 733 1904 025 42 tav vzw Malinwa, Kleine Nieuwedijk 53, 2800 Mechelen, met als mededeling “BBQ + de naam van je inschrijving”. Als je meewil met de trein, kom je tegen kwart na twaalf naar het stadion van KV om je pakketje (treinbiljet+eetbonnen) op te halen. Als je enkel deelneemt aan de BBQ kan je de eetbonnen ook oppikken in Oostende zelf.

 

 

Met de trein naar Oostende!
Tsjoeke Tsjoeke Tuut!
Want daar speelt mijn hartendief!