Supportersorgaan brengt uniek KV Mechelen stickerboek uit

Supportersorgaan brengt uniek KV Mechelen stickerboek uit

Supportersorgaan brengt uniek KV Mechelen stickerboek uit 900 600 Malinwa Supportersorgaan

Ter gelegenheid van de 2000ste wedstrijd van KV Mechelen in eerste klasse stelde het Supportersorgaan Malinwa vandaag een uniek stickerboek voor. Het hebbeding biedt plaats aan 166 stickers die je rondleiden in de geschiedenis van de Mechelse club van ‘t stad.

 

Collector’s item

Malini stickerboekIn het jaar dat onze geliefde club haar 110de verjaardag viert en 4 dagen na de 2000ste wedstrijd in ‘s lands hoogste afdeling bewijzen we weer eens dat we anders zijn dan alle andere clubs door met een geweldige primeur uit te pakken. Als 1ste club in België, en waarschijnlijk ver daarbuiten, beschikt KV Mechelen over een volwaardig stickerboek waar menig Panini-fan jaloers op zal zijn.

Maandenlang werd er door vele vrijwilligers gewerkt aan de samenstelling van het boek. Uit duizenden foto’s werd een selectie gemaakt en nog één en nog één tot er uiteindelijk een representatieve collectie overbleef. Stukjes tekst werden geschreven om de foto’s van een woordje commentaar te voorzien en talloze uren werden besteed aan het grafisch ontwerp. Het resultaat mag er wezen. Dit unieke boek ziet er gewoonweg fantastisch uit en wordt vast en zeker een gegeerd collector’s item. Uiteraard moet het gevuld worden met alle 166 stickers om volledig tot zijn recht te komen. Er zal ongetwijfeld veel geruild worden ADK de komende maanden.

 

Ik wil er één

Malini stickerzakjeDeze namiddag werd het boek ADK voorgesteld aan de pers. De aanwezige leden van de Malinwa Kids Club konden alvast hun gratis exemplaar mee naar huis nemen. Zo maken de jongste fans op een erg aangename manier kennis met de rijke geschiedenis van onze prachtige Traditionsverein.

Op donderdag 21 augustus wordt er van 19u tot 21u in het stadion een eerste verkoopsmoment georganiseerd. Ook op matchdag zondag 24 augustus zulllen het boek en de bijbehorende stickers te koop aangeboden worden vóór en na de wedstrijd tegen Club Brugge.

Er werden 1500 stuks gedrukt. Het boek is het jouwe voor 5€, voor een zakje van 5 stickers betaal je slechts 0,50€.

Dit initiatief van het Supportersorgaan kon gerealiseerd worden dankzij de steun van Telenet, KV Mechelen, het Malinwa Archief en de ontelbare gespendeerde uren van alle vrijwilligers.