Tweede Paniniruildag nog straffer dan de eerste!

Tweede Paniniruildag nog straffer dan de eerste!

Tweede Paniniruildag nog straffer dan de eerste! 2560 1440 Malinwa Supportersorgaan

Op de eerst Panini-ruildag van KVM en de Kidsclub mochten we al een hele hoop verzamelaars ontvangen die er lustig op los ruilden. panini_2Naar het einde van die ruildag kwam van verschillende aanwezigen de vraag of we in de nabije toekomst nog eens zo’n dag konden organiseren.
Aangezien snel bleek dat de interesse in een tweede dag groot was, kozen we Pinkstermaandag uit om iedereen de kans te geven nogmaals een rondje ruilen op te zetten.

Vanaf 9u ‘s ochtends stroomden de mensen toe, al snel bleek onze kantine te klein om iedereen een plaats te geven, dus zocht men alternatieve plaatsen om te ruilen. De motorkap van de geparkeerde wagens, op de trap, op de tribune…

Opvallend: Er waren niet alleen veel kids, maar ook volwassenen, mama’s en papa’s die duidelijk de jeugdherinneringen koesterden in een rustig, ongedwongen, leuk sfeertje. Alles verliep op de meest gemoedelijke manier. Vaak werden dubbels gewoon weggeschonken of zelfs geruild voor dubbels… van dubbels.

Een groot aantal verzamelaars slaagden er in om hun boek vol te krijgen. Vrijwel iedereen ging tevreden naar huis, klaar om het WK goed voorbereid, met als naslagwerk, hun eigen Paniniboek, aan te vangen!

panini_3

panini_4