Verplaatsing naar Oostende – Praktisch

Kakkers feesten in Oostende

Verplaatsing naar Oostende – Praktisch

Verplaatsing naar Oostende – Praktisch 900 600 Malinwa Supportersorgaan

Op 25/7 opent KV Mechelen de competitie in Oostende. In 25 puntjes brengen wij u op de hoogte van de praktische kant van de zaak.

 

VOORAF

1 – Vanaf 10h30 kan u in het stadion van KV Mechelen terecht. Zorg dat je ten aller allerlaatste om 12h00 aanwezig bent. Zodat de administratie vlot kan afgehandeld worden.
2 – U zal in De Nieuwe Kantine een standje vinden alwaar u uw BBQ eetbonnen en “treinticket” (in de vorm van een polsbandje) kan ophalen. Indien nog niet overgeschreven, probeer dan aub van gepast geld te hebben voor een vlotte afhandeling.
3 – We vertrekken te voet naar station Nekkerspoel om 12h15 stipt
4 – De “Malinwa Express” vertrekt vanaf perron 2
5 – BELANGRIJK: Perron 2 zal in station Nekkerspoel enkel toegankelijk zijn indien u het polsbandje/treinticket rond uw pols draagt. U zal voor het betreden van het perron hierop gecontroleerd worden. Dat wil zeggen dat u voordat u het perron betreedt in het bezit moet zijn van zulk een treinticket-bandje.
6 – De “Malinwa Express” trein zal vertrekken om 12h45. We komen aan in Oostende om 14h15.

 

OP DE TREIN

7 – Wordt er geen stop voorzien.
8 – BELANGRIJK: Het is ook niet verstandig om aan de NOODREM te trekken. Het kost je ten minste € 2.500 en je brengt er de beleving van de 499 andere inzittenden mee in gevaar.
9 – Er zal vanuit de organisatie op de trein géén drank voorzien worden. Het is uiteraard toegelaten om je eigen drank mee te nemen. Echter: gelieve GEEN glas op de trein mee te nemen. Blikjes leveren veel meer voordelen op.
10 – 25/7 voorziet de mogelijkheid tot het vooraf aankopen van blikjes drank in stadion van KV Mechelen. MAAAAAR: OP=OP!
11 – Als je frigoboxen voorziet, kunnen deze zonder probleem op de trein achter blijven tijdens je verblijf in Oostende.

 

BIJ AANKOMST IN OOSTENDE

12 – Bij aankomst in Oostende wil het Supportersorgaan beroep doen op jullie goede wil. Kunnen jullie eventuele volle vuilzakjes zelf van de trein halen ? Op het perron zullen containers voorzien zijn om het afval in te dumpen. Wij danken jullie van harte om ons hiermee te helpen!
13 – Je kan met de tram naar Tuur & De Roste. BELANGIJK: Koop in dit geval zélf een SMS ticket om je vervoer te betalen. SMS DL naar 4884. Het kost je € 1,80 en je mag vervolgens een uur lang van de tram gebruik maken. De Lijn weet dat we komen, de kans op controle is dus zeer zeer reëel. Waag het dus liever niet om “zwart” te rijden. Een boete voor zwart rijden kost je ten minste € 75.
14 – Je kan ook te voet naar Tuur & De Roste trekken via (bv) de zeedijk. De afstand is een kleine 5 km. Je wandelt er ten minste een uur over.
15 – BELANGIJK: Maak tijdens een eventuele wandeling GEEN gebruik van pyrotechnische middelen. Het is hoogseizoen aan de kust. Het loopt er vol toeristen en kinderen die geen enkele ervaring of feeling hebben met Bengaals of rookpotten. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Bij overtreding wacht ons volgend jaar allicht een saaie buscombi.

 

BIJ AANKOMST AAN TUUR & DE ROSTE

16 – Er is mogelijkheid tot BBQ’en vanaf 15h30. We verwachten een kleine 600 eters. Wacht dus niet te lang vooraleer je gaat aanschuiven. We stellen alles in het werk om de wachtrijen te beperken.
17 – Ook bij de Tuur & De Roste wordt er een standje voorzien om BBQ eetbonnen op te halen.
18 – We voorzien een passage van de spelersbus rond 17h
19 – Vanaf 18h30 gaan we in stoet naar het stadion van KV Oostende. BELANGRIJK: Nogmaals, maak ook tijdens deze wandeling geen gebruik van pyro technische middelen. De dijk zal vol lopen met toeristen & kinderen die geen enkele feeling hebben met Bengaals of rookpotten. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Bij overtreding wacht ons volgend jaar allicht een saaie buscombi.

 

DE TERUGTOCHT NA DE WEDSTRIJD

20 – Na de wedstrijd, raden wij ten stelligste aan om de tram of de bus te nemen richting station Oostende.
21 – Koop dus opnieuw een SMS ticket ter waarde van € 1,80 voor de tram/bus via een SMS naar 4884 met als tekst DL
22 – De Malinwa Express vertrekt om 23h45, we zijn rond 1h30 terug in Mechelen. 23 – Zorg dat je er bent !! De trein kan niet wachten op laatkomers. Het is ten andere compleet onmogelijk om te controleren of iedereen er is.
24 – Over nummer 24 valt werkelijk NIETS te zeggen.
25 – Bij thuiskomst in Mechelen Nekkerspoel, vragen wij jullie opnieuw om gebruikte vuilzakjes op het perron achter te laten, zodat het werk van de vrijwilligers van het Supportersorgaan vergemakkelijkt wordt.

 

Wedden dat het een feestje wordt ?
We rekenen op jullie!