2de Kwistet-quiz

Malinwa - 2de Kwiste Quiz

2de Kwistet-quiz

2de Kwistet-quiz 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Alle plaatsen zijn volzet!

Op vrijdag 27 mei 2016 organiseert het Supportersorgaan Malinwa de tweede ‘Kwistet-Quiz’. Deze algemene quiz gaat door in het stadion van KV Mechelen en start om 19u.45.

Gelegenheidsquizzers

Iedereen is welkom: je hoeft niet aangesloten te zijn bij een supportersclub; je hoeft zelfs geen voetbalfan te zijn. Bovendien is deze quiz absoluut niet geschikt voor beroepsquizzers of ploegen die een hoop aartsmoeilijke vragen verwachten. Wij richten ons op gelegenheidsquizzers; ploegen die graag eens aan een quiz deelnemen zonder elke krant van buiten te leren en die geen fichebak hebben met alle hoofdpunten van het nieuws van de laatste 15 jaar. Het is ook geen voetbalquiz. Er komen heel wat onderwerpen aan bod, al zullen er uiteraard enkele voetbalvragen de revue passeren.

Iedereen prijs

Naast een goedgevulde prijzentafel voor alle deelnemers voorzien we een speciale prijs voor de voorlaatste ploeg in de eindstand. Ook de hoogst gerangschikte KV Mechelen supportersclub valt in de prijzen. De ploeg die het best consumeert gaat dan weer met de zuipbeker naar huis.

Inschrijven

Heb jij ook zin in een intellectueel verantwoorde maar vooral supertoffe avond? Zoek dan enkele medespelers, kies een ploegnaam en schrijf je als de bliksem in via onderstaand formulier. Voor slechts 20 euro kan je met een ploeg van maximum 5 personen deelnemen. Inschrijven kan tot en met 20 mei. Je inschrijving wordt definitief als het inschrijvingsgeld ten laatste op 23 mei op onze rekening staat.

 

Wanneer? Vrijdag 27 mei om 19u.45
Waar? Stadion KV Mechelen (Kleine Nieuwedijkstraat 53, Mechelen)
Inschrijven: ten laatste op 20 mei via onderstaand inschrijvingsformulier
Betalen: Stort het bedrag van 20 euro per ploeg op BE77 7331 9040 2542 t.a.v. Supportersorgaan Malinwa vzw, met vermelding van je naam + naam quizploeg
Vragen? Meer weten? kwistet@malinwa.be