3de Kwistet-quiz

3de Kwistet quiz Malinwa

3de Kwistet-quiz

3de Kwistet-quiz 960 600 Malinwa Supportersorgaan

VOLZET!!
Op vrijdag 2 juni 2017 organiseert het Supportersorgaan Malinwa haar derde ‘Kwistet-Quiz’. Deze algemene quiz gaat door in het stadion van KV Mechelen en start om 19u.45.

Gelegenheidsquizzers

Iedereen is welkom: je hoeft niet aangesloten te zijn bij een supportersclub; je hoeft zelfs geen voetbalfan te zijn. Bovendien is deze quiz absoluut niet geschikt voor beroepsquizzers of ploegen die een hoop aartsmoeilijke vragen verwachten. Wij richten ons op gelegenheidsquizzers; ploegen die graag eens aan een quiz deelnemen zonder elke krant van buiten te leren en die geen fichebak hebben met alle hoofdpunten van het nieuws van de laatste 15 jaar. Het is ook geen voetbalquiz. Er komen heel wat onderwerpen aan bod, al zullen er uiteraard enkele voetbalvragen de revue passeren.

Iedereen prijs

Naast een goedgevulde prijzentafel voor alle deelnemers voorzien we een speciale prijs voor de voorlaatste ploeg in de eindstand. Ook de hoogst gerangschikte KV Mechelen supportersclub valt in de prijzen. De ploeg die het best consumeert gaat dan weer met de zuipbeker naar huis.

 [vfb id=’7′]

Wanneer? Vrijdag 2 juni om 19u.45
Waar? Stadion KV Mechelen (Kleine Nieuwedijkstraat 53, Mechelen)
Vragen? Meer weten? kwistet@malinwa.be