Fandag – Spelersbrunch

Fandag – Spelersbrunch

Fandag – Spelersbrunch 400 400 Malinwa Supportersorgaan

Brunch samen met de A-kern

In het weekend van 16 en 17 juli organiseert het Supportersorgaan opnieuw een fandag. Traditiegetrouw openen we de familiedag op zondag met een spelersbrunch.
Je moet op voorhand inschrijven om aan deze spelersbrunch deel te nemen en het aantal deelnemers is omwille van logistieke redenen, jammer genoeg, beperkt.

Uniek evenement

KV gaat 100% voor diversiteit en gendergelijkheid en dus krijg je als KV-fan de gelegenheid om even deel uit te maken van de spelersgroep van zowel onze A-kern bij de heren, als bij onze dames. Enkele ogenblikken voor de deuren van de fandag officieel open gaan, geniet je in de Mezzanine van ons stadion van een lekkere pasta maaltijd in het persoonlijke gezelschap van een speler, een speelster en/of de trainers. De spelers, speelsters en/of trainers komen willekeurig bij jou mee aan tafel zitten waarna het ideale moment onstaat om in een ontspannen sfeer te praten over onze club, onze supporters, het sportieve, en diens meer. Kortom, alles wat je al eens had willen vragen, kan je aankaarten bij een gezellige brunch. Mis dit event niet! Het is uniek in eerste klasse (waarschijnlijk ook ver daarbuiten) en een geweldige ervaring. Aarzel niet en schrijf je snel in! De plaatsen zijn immers beperkt.

Wat je moet weten

WAT? – Brunch met de spelers en trainers van zowel de heren als de dames A-kern in de voorbereiding op fandag.

WANNEER? – Op zondag 17 juli, graag ten allerlaatste om 11h45 aanwezig aan de hoofdingang (Kleine Nieuwedijkstraat).

WAAR? – In de Mezzanine op KV (hoofdtribune).

WAT STAAT ER OP HET MENU? – Pasta à volonté met een keuze uit een aantal sauzen, plat en bruisend water

PRIJS? – € 20 per volwassene, € 10 per kind (tot 12 jaar)

HOE INSCHRIJVEN? – Stuur een e-mail naar geert@malinwa.be met als hoofding spelersbrunch en in het bericht de vermelding van je naam, je gsm-nummer en het aantal personen dat je wil inschrijven. De namen van de andere deelnemers (vermeld kinderen apart). Schrijf onmiddellijk na je e-mail ook het totale verschuldigde bedrag over op BE77 733 1904 025 42, met als mededeling “spelersbrunch” en dezelfde naam van je inschrijving. Wij bevestigen, wegens vakantie, vanaf 6 juli. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.