Fanweekend KV Mechelen: volledig programma

Fanweekend KV Mechelen

Fanweekend KV Mechelen: volledig programma

Fanweekend KV Mechelen: volledig programma 960 300 Malinwa Supportersorgaan

Na maanden van hard werken door onze Cel Beleving, kunnen we met trots het volledige programma voorstellen van wat weer een geslaagde editie van het ondertussen wereldberoemde KV Mechelen fanweekend belooft te worden. De formule is gekend: een dag voor de ganse familie en een wedstrijddag. Dit jaar zal de volgorde echter anders zijn dan gewoonlijk. Onze tegenstander, Rode Ster Belgrado, kon zich enkel op zaterdag vrijmaken waardoor we het programma aangepast hebben. Geen probleem uiteraard en ook de weergoden lijken ons goed gezind te worden. Doe daarbij nog de gratis inkom voor abonnees en de feestdag op maandag, en alle ingrediënten zijn er voor een zalig weekend ADK.

Maak jezelf onsterfelijk

Geen doek met de ploegfoto aan het spelershome dit jaar. Het is tijd om de grote kracht van KV Mechelen nog eens in de kijker te zetten. Die grote kracht, dat zijn de supporters natuurlijk. De Kakkers. Voor het nieuwe doek hebben we foto’s van KV-supporters nodig. Heel veel foto’s. Laat je zaterdag of zondag fotograferen aan één van de fotostands en word vereeuwigd ADK (voor een jaartje toch…)!
Ook supportersmagazine Geel&Rood krijgt een nieuw gezicht. Dat van jou? De foto die je laat nemen, plaatsen we op de cover van Geel&Rood. Het mooiste van al is dat je je eigen exemplaar direct mee krijgt.

Zaterdag 19 juli: wedstrijddag

We starten om 13u30 met de lunch in de Malunabar, samen met de spelers en trainers van de A-kern. Ben je nog niet ingeschreven voor dit uniek evenement? Schrijf je dan nu in!

Haapy hour Maes PilsNite SpiritOm 16u gaan de poorten van het stadion open (hoofdingang + Liersesteenweg). Je wordt feestelijk verwelkomd met de fantastische muziek van de bekende Mechelse band Nite Spirit en DJ Kinky. Ondertussen kan je een heerlijk glaasje wijn of cava drinken in de cavabar die voor iedereen toegankelijk is. Tussen 17 en 18u trakteert Maes Pils alle aanwezigen op een happy hour. Twee pinten halen is er maar één betalen!
Vergeet als abonnee niet om je 7 gratis drankbonnen af te halen aan de stand van het Supportersorgaan.

 

KVM – Rode Ster Belgrado

Na het inpilsen beginnen we om 19u aan het echte werk. KV Mechelen mag dan de wei in voor een stevige oefenmatch tegen Rode Ster Belgrado (de eerste liefde van onze trainer naar het schijnt). Een tegenstander van formaat, laat dat duidelijk zijn. Zo krijgen we toch een heuse brok Europees voetbal ADK.
Na de match worden er 50 prachtige lederen ballen de tribunes in getrapt door co-sponsor AFAS. Dit betekent nog niet het einde van de dag want Nite Spirit en DJ Kinky zorgen er ook na de wedstrijd voor dat iedereen de benen kan losgooien.

Abonnees betalen geen inkom tijdens het fanweekend! Niet op de wedstrijddag en ook niet op de familiedag.

Lees hier hoe je als abonnee gratis het stadion binnenkomt.

Zondag 20 juli: familiedag

Zondag gaan de poorten (enkel hoofdingang) open om 13u voor alweer een spetterende Malinwa namiddag. Tot 19u geniet je van de ene gratis attractie na de andere: de kermismolen, de Game Mania-bus, de klimmuur, de voetbalkooi, de trampolines, het kamelenkraam (zonder kamelen) waar je mooie prijzen kan winnen en de Duo Death Ride voor de echte durvers. Tussendoor kan je nog naar de Coca-Cola Foot Xperience met leuke voetbalspelletjes onder begeleiding van Coca-Cola coaches.
Jonge supporters tussen 6 en 12 jaar oud moeten zeker langsgaan bij de stand van de Malinwa Kids Club om zich lid te maken van de tofste club van Mechelen. Laat je daar meteen schminken in je favoriete kleuren.

Ook zonder kids kan je je hart ophalen op de familiedag. Supportersmagazine Geel&Rood en het Malinwa Archief organiseren in samenwerking met Telenet een leuke fotoshoot. De KVM-stewards zijn eveneens present met een infostand. Als je interesse hebt om steward te worden of wil weten wat ze precies doen kan je daar terecht.

Onze trouwe commerciële partners zetten zoals gewoonlijk hun beste beentje voor. Zo organiseert Afas Software een kickertornooi en biedt het gratis ijsjes aan. Bij Opel GMAN kan je een gratis weekend met een Opel Adam winnen. Voetbalmagazine heeft gratis KVM t-shirts in de aanbieding, net als Het Laatste Nieuws. Verder kan je nog terecht bij Sporting Telenet en Utopolis en laat meteen ook een boodschap na op de splinternieuwe Maes Pils Wall aan de ingang van de Nieuwe Kantine.

 

KV Mechelen fanweekend - handtekeningensessie

 

Spelersvoorstelling en handtekeningensessie

Verlies de tijd niet uit het oog want om 15u worden de spelers en technische staf voorgesteld op het veld. Vanop de hoofdtribune heb je alvast een prima zicht op onze nieuwe aanwinsten. Daaropvolgend, rond 16u, is het in de tent naast het oefenveld te doen voor de megapopulaire handtekeningensessie waar je van alle spelers een gehandtekende foto krijgt. Omstreeks 17u is er afspraak aan de ingang van het spelershome. Enkele bestuursleden leiden je graag rond in de catacomben van het stadion.

 

Inwendige mens

Aan drank en eten zal er zoals steeds geen gebrek zijn ADK. Buiten de talloze drank- en eetstandjes kan je doorlopend terecht in de cava/wijnbar. Pretzel & The Cookies zorgen daar regelmatig voor een muzikale noot.

[ultimate_spacer height=”20″]

Zaterdag 19 juli

 • 13u30: lunch met A-kern (inschrijven noodzakelijk)
 • 16u: poorten open
 • 16u45: start optreden Nite Spirit
 • 17u tot 18u: Happy hour Maes Pils
 • 19u: KV Mechelen – RS Belgrado
 • 20u45: derde helft met muziek

Zondag 20 juli

 • 13u: poorten open
 • 13u tot 19u: doorlopend massa’s activiteiten
 • 15u: spelersvoorstelling op het hoofdterrein
 • 16u: handtekeningensessie in tent naast het oefenveld
 • 17u: start rondleiding catacomben
 • 19u: einde activiteiten (wijn/cavabar en kantine blijven open)
[ultimate_spacer height=”20″]

Goed om weten

 • Om ook KV-supporters met baby’s van de familiedag te laten genieten zal er een verschoonhoekje ingericht worden in de vestiaire van de Business Club
 • Kan je niet fysiek aanwezig zijn, stem dan af op Radio Reflex. Zij zenden uit van ADK. Zo ben je er toch een beetje bij.
 • De Telenetparking is het ganse weekend niet beschikbaar. Je wagen parkeren kan op zaterdag op “parking spoor” (Kleine Nieuwendijkstraat) en gratis op “parking Nieuwendijk” (Grote Nieuwendijkstraat). Op zondag kan je terecht op “parking spoor”.
  Fietsers kunnen hun tweewieler kwijt op “fietsenparking Liersesteenweg” en”fietsenparking Lyceum”, op zaterdag van 16u tot 22u. Op zondag is “fietsenparking Lyceum” open van 13u tot 20u.