Kakkers vieren weer feest in Oostende

Kakkers feesten in Oostende

Kakkers vieren weer feest in Oostende

Kakkers vieren weer feest in Oostende 900 600 Malinwa Supportersorgaan

Na een geweldig fanweekend kijken we uit naar de competitiestart. We willen we graag de vele supporters die zich afvroegen of er een vervolg zou komen op de succesvolle verplaatsing, inclusief BBQ-feestje, naar Oostende vorig jaar , geruststellen.

Het was niet bepaald makkelijk dit jaar. Daar waar we vorig jaar mid oktober aanspoelden aan onze Belgische kust, zullen we nu in het midden van het hoogseizoen, meer zelfs, tijdens een toeristisch topweekend de verplaatsing naar Oostende maken. Gelukkig was men onze positieve houding in Oostende niet vergeten, en dankzij de goede relatie met de Oostendse politie en de stad Oostende hebben we -hoera!- opnieuw toelating gekregen om van deze verplaatsing opnieuw iets leuks te maken.
De parking aan de taverne “Tuur en de Roste” zal andermaal vrijgemaakt worden, we zullen opnieuw een BBQ aanbieden aan de supporters en Telenet haalt zelfs de Sporting Telenet voetbalkooi uit de garage. Het regenweer belette ons vorig jaar niet om er een geweldig en memorabel feest van te maken, stel je voor dat dit jaar de zon wél van de partij zou zijn !!

Afspraken

Omdat het zo belangrijk is, herhalen we het nogmaals, de “Koningin der Badsteden”, in de herfst, of in de zomer: het is een wereld van verschil !! Het is daarom van uitmate groot belang dat volgende afspraken, zoals we die met de stad en de veiligheidsdiensten hebben gemaakt tot in de details gerespecteerd worden:

  •  Om te beginnen is er een absoluut verbod op Bengaals vuur. Dit geldt trouwens, zoals jullie ongetwijfeld, weten op elke wedstrijd. Aangezien het traject tussen “Tuur en Roste” binnen de perimeter van het Albertparkstadion van Oostende valt, geldt dit absolute verbod ook tijdens onze optocht naar het stadion. Vorig jaar liepen er tussen onze supporters heel wat kinderen mee. Deze keer zal het aantal kinderen omwille van vakantie alleen maar groter zijn. We mogen er niet aan denken wat er zou kunnen gebeuren als zulke vuurstaven verkeerd terecht komen.
  • Vervolgens waarschuwen we ervoor dat de kusttram vlak aan ons centraal afspreekpunt passeert. Het spreekt voor zich dat voorzichtigheid geboden is bij het oversteken richting dijk en strand. Toch gebeuren er elk jaar een aantal spijtige en soms zelfs dodelijke ongevallen met de kusttram. De kusttram werd op de hoogte gebracht van ons event, en zal ter plaatse zijn snelheid matigen. Toch vragen wij jullie om dubbel zo goed op te letten en ook elkaar wat in het oog te houden.
  • De Belgische kust is in de zomer een plaats waar veel Belgen vakantie nemen. Dat betekent dat er ook supporters van andere ploegen aanwezig zullen zijn. We willen jullie uitdrukkelijk vragen om er voor te zorgen dat het beeld dat mensen hebben van de Malinwasupporters, positief blijft. Heb respect voor anderen en ga hoegenaamd niet in op eventuele provocaties van welke aard dan ook. Door jezelf boven deze provocaties te zetten, komen we sowieso beter uit de verf.

Praktisch

Aangezien wij op voorhand de nodige voorzieningen moeten treffen, willen wij graag een idee hebben van het aantal supporters dat wij mogen verwachten. Het is met andere woorden noodzakelijk om in te schrijven voor de BBQ. Deelname aan de BBQ kost € 10 voor een volwassene en € 7 voor een kind jonger dan 12. Je krijgt hiervoor 3 stukken vlees en een groentenbuffet.

Indien je met de supportersbus de verplaatsing maakt, meld je dit aan je supportersclub. Je rekent het verschuldigde bedrag ook met hen af. Indien je op eigen houtje de verplaatsing maakt, stuur je een email naar geertwordtnietgetoond@malinwawordtnietgetoond.be. Je vermeldt de naam op wie de reservatie staat, je vermeldt het aantal volwassenen en het aantal kinderen dat wil deelnemen. Je geeft tevens je gsm-nummer. Je stort ook het verschuldigde bedrag onmiddellijk op onze rekening BE77 733 1904 025 42. Wij bevestigen zo snel mogelijk je inschrijving.

Extra weetje

En dan als afsluiter nog een extra verrassing: Toevallig is de wedstrijd KV Oostende – KV Mechelen, de 2000ste wedstrijd van KV Mechelen in de eerste klasse. We willen graag oproepen om er samen voor te zorgen dat dit één groot Malinwaiaans feest wordt.