Malinwa Archief gaat live de ether in

Malinwa archief gaat de ether in

Malinwa Archief gaat live de ether in

Malinwa Archief gaat live de ether in 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Op vrijdag 19 december, tussen 16 en 18u.00, zendt Radio 2 live uit vanop de expo ‘Uw toren is niet af’, een tentoonstelling over de toekomst van het nieuwe Mechelse stadsmuseum. Eén van de grote blikvangers tijdens de live-uitzending is een interview met de voorzitter van het Malinwa Archief, Bertrand Peeters.
Bertrand staat Radio 2 te woord over de rol van KV Mechelen in de geschiedenis van de stad en over een uniek collectiestuk dat het archief heeft toegevoegd aan de expo. Dat archiefstuk komt uit een privé collectie en is recent in bruikleen gegeven aan de archiefwerking van het supportersorgaan. Het stuk herinnert ons aan de grootste glorieperiode van de club.

Wil je live de uitzending meemaken, de tentoonstelling bezoeken en genieten van een gratis kersthapje en drankje? Kom dan op vrijdag 19 december om 16u.00 naar het Hof van Busleyden, in de Frederik de Merodestraat 65 in Mechelen.

Je betaalt éénmalig 8 euro voor een toegangsticket, dat je recht geeft om de tentoonstelling en alle bijhorende toekomstige activiteiten nog tot 8 maart 2015 onbeperkt te bezoeken.

Wil je na de uitzending in geelrode sferen blijven? Breng dan zeker een bezoek aan de kerststal van het supportersorgaan op de binnenkoer van het stadhuis op de Grote Markt.

Expo ‘Uw toren is niet af’

Mechelen bouwt aan een nieuw stadsmuseum. Op de opening (2018) is het nog even wachten maar de expo ‘Uw toren is niet af’ maakt de ambitieuze plannen al test- en tastbaar. De tentoonstelling is een realisatie van de Erfgoedcel Mechelen en de Stedelijke Musea Mechelen.
www.uwtorenisnietaf.be
uwtorenisnietaf@mechelen.be

Malinwa Archief

Een groep enthousiaste vrijwilligers zet zich binnen het Supportersorgaan in om de collectie van bestaande archief- en documentatiestukken zo goed mogelijk te bewaren en denkt na over manieren om ook het supporterspubliek te laten kennismaken met het rijke verleden van de club.
Meer informatie over het Malinwa archief vind je op deze pagina.