Malinwa participatieplatform in samenwerking met Citizenlab

Malinwa participatieplatform in samenwerking met Citizenlab

Malinwa participatieplatform in samenwerking met Citizenlab 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Tijdens de algemene vergadering van het supportersorgaan Malinwa stelde voorzitter Hans Dedecker het beleidsplan voor dit seizoen voor.
Een van de aankondigen was de lancering van een participatieplatform voor de Malinwa supporters.
“Vanuit het supportersorgaan vertegenwoordigen wij de supporters. Wij zien een opportuniteit om door middel van digitalisatie de participatie van en met supporters op een hoger niveau te krijgen. De beslissingen die wij nemen en voorstellen richting de club moeten immers gedragen worden door een grote en significante groep van supporters.
Daarnaast willen we ideeën en vragen vanuit de supporters beter kunnen opvangen en beantwoorden. Met Citizenlab hebben we de partner gevonden om een volwaardig supporters participatieplatform te bouwen.”

 

Wietse Van Ransbeeck, ceo van Citizenlab , blikt vooruit naar de lancering.

“We kijken er naar uit om het supportersorgaan van KV Mechelen te gaan ondersteunen in hun participatieve aanpak.
Samen willen we een ambitieus inspraakmodel neerzetten en fans de kans geven om digitaal hun stem te laten horen over de toekomst van hun club. De organisaties van morgen, inclusief voetbalclubs, zoeken nauw contact op met alle belanghebbenden om samen tot gedragen beslissingen te komen.”

 

Vanuit de supportersraad zullen oudgediende Geert Wouters en Stefaan Leroux dit project verder uitwerken!
Het doel is om in de loop van november alle abonneehouders en leden van de supportersclubs toegang te geven tot dit platform.
Iedereen zal hiervoor via mail een uitnodiging ontvangen.