Meest verdienstelijke speler 2014

Seth De Witte

Meest verdienstelijke speler 2014

Meest verdienstelijke speler 2014 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Naar jaarlijkse gewoonte konden de KV supporters bij aanvang van het nieuwe jaar via hun officiële supportersclub stemmen voor de meest verdienstelijke speler van het jaar. En dit al voor de 25ste keer!

 

Traditie

De verkiezing werd eigenlijk in het leven geroepen in het seizoen 72-73 maar bijna 20 jaar lang werd de meest verdienstelijke speler verkozen door de redactie van Geel&Rood en het bestuur van de toenmalige Supportersfederatie. Vanaf jaargang 89-90 bepalen de supportersclubs en hun leden welke speler de felbegeerde beker in de hoogte mag steken. Na de “Perstrofee”, de “Beker Willy Lippens” en de “Federatietrofee” noemen we het nu gewoon “De meest verdienstelijke speler”.

 

Meer dan voetballer

Dit is geen prijs waarmee alleen sportieve prestaties bekroond worden maar een erkenning voor zowel de mens als de sportman. Naast de prestaties, de inzet en het onverzettelijke karakter tussen de krijtlijnen, zijn ook de professionaliteit, de omgang met de supporters, de beschikbaarheid, het respect voor de club en zoveel meer belangrijk om in aanmerking te komen voor deze hoofdprijs. Het feit dat de laureaat door de eigen supporters gekozen wordt, maakt van deze beker bovendien een felbegeerd hebbeding bij de spelers.

 

And the winner is…

De stemmen zijn geteld en het resultaat is bekend. Dit jaar was het ongemeen spannend maar we zijn erg fier om een week na zijn schitterend en belangrijk doelpunt tegen Waasland-Beveren de trofee te mogen overhandigen aan Seth De Witte. Net als vorig jaar werd onze rots in de branding door de aangesloten leden verkozen tot meest verdienstelijke speler van KV Mechelen. Proficiat Seth!! De officiële prijsuitreiking zoals dat dan heet, vindt plaats nu zaterdag, net voor de aanvang van de wedstrijd tegen Charleroi (dus iets voor 18u!!). Ivan Obradovic werd eerste erevoetballer, nipt gevolgd door Wouter Biebauw.

Wens hem alvast proficiat @seth_de_witte #meestverdienstelijkespeler

 

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 10 laureaten.

2013   Seth De Witte
2012   Xavier Chen
2011   Julien Gorius
2010   Yoni Buyens
2009   Julien Gorius
2008   Bjorn Vleminckx
2007   Jonas Ivens
2006   Nana Asare
2005   Bart Van Zundert
2004   Tom Peeters