Supportersacties bekerfinale

Supportersacties bekerfinale

Supportersacties bekerfinale 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Wil je iets organiseren in het kader van de bekerfinale op 1 mei? Laat het ons dan weten! De Voetbalbond, het Brussels gewest, de inrichter van de fandorpen, de politie en noem maar op, hanteren strenge regels met betrekking tot alles wat met de bekerfinale te maken heeft. Niet alleen om te vermijden dat je met een bepaalde activiteit in de problemen komt of dat je ze simpelweg niet mag uitvoeren maar ook om te bekijken of bepaalde acties ondersteuning nodig hebben of al gepland zijn, is het aan te raden om je plannen met ons te delen. Het Supportersorgaan kan advies geven, uitleg vragen aan de betrokken partijen en je eventueel doorverwijzen om van je actie een succes te maken.

We zullen hier ook een overzicht geven van alle bevestigde initiatieven dus breng ons op de hoogte van wat je van plan bent, zelfs als je geen steun of advies nodig hebt. Zo maak je er reclame voor en weten andere supporters wat er allemaal te gebeuren staat.

Breng ons op de hoogte van je plannen via onderstaand formulier. Wij bekijken het en nemen contact met je op indien nodig.

[vfb id=’9′]